Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, τη σκότωνε μπροστά μου» (βίντεο)

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, τη σκότωνε μπροστά μου» (βίντεο)

«Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου , τη σκότωνε μπροστά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη κατά τη διάρκεια συνέντευξής της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μοιράστηκε για πρώτη φορά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον κόσμο μια συγκλονιστική ιστορία από τα παιδικά της χρόνια.

«Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου. Ήμουν ένα παιδί και βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα, ήμουν παιδί κάτω στο πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί την σκότωνε μπροστά μου και πήρα την μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύτηκε ο απόπλους και πέρασε το αυτόφωρο.

Η μάνα μου το μετάνιωσε και… πάλι από την αρχή», ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε την μάνα μου, ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες, σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα; Ποιος μιλούσε; Κανείς! Γιατί;

Γιατί η κυρία Ελένη τον κύριο Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα όμως δεν την σκέφτηκε η κυρά Λένη, που ήταν ένα παιδί που έβλεπε κάτω τη μάνα του μαχαιρωμένη», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YDkWTGX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη