Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο των παιδιών, το κρίσιμο λάθος της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο των παιδιών, το κρίσιμο λάθος της

Αίτημα να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα παιδιά στην Πάτρα, αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου τις επόμενες ημέρες.

Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας αναμένεται σύντομα να δημοσιεύσουν το πόρισμα για τα δύο κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη ενώ για την Τζωρτζίνα έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς κατηγορείται ότι χορήγησε στο παιδί μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Ενώ βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αναμένεται να υποβάλει αίτημα έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο γονιδιακός έλεγχος στα τρία κορίτσια. Το αίτημα θα το καταθέσουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για μία συμπληρωματική εξέταση, η τρίτη και τελευταία κατά σειρά, για τον γονιδιακό έλεγχο, που δεν έγινε πριν την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η συγκεκριμένη εξέταση έχει σημασία για την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας.

Οι δύο πρώτοι έλεγχοι, πάντως δεν έχουν δείξει το παραμικρό πρόβλημα για τα παιδιά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχουν ελεγχθεί αρχικά 128 γονίδια και στη συνέχεια άλλα 839, που σχετίζονται με τον αιφνίδιο νεανικό θάνατο και όλα είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

Αποκάλυψη για την κεταμίνη: Το κρίσιμο λάθος της Πισπιρίγκου

Τα λάθη που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου τις τελευταίες 18 ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η τοξικολογική έκθεση της Μαλένας είναι καθαρή από ουσίες αλλά χωρίς να έχει γίνει έλεγχος για κεταμίνη, γιατί δεν υπήρχαν τότε υποψίες.

Έχοντας στα χέρια της η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτή την έκθεση, ζητούσε να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα, ελπίζοντας ότι δεν θα ανιχνευθεί το δηλητήριο.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Αγλαΐα Κυριακού παρατηρούσε κάθε κίνηση των γιατρών μέσα στο νοσοκομείο. Μάθαινε για το κάθε φάρμακο, που λάμβανε η Τζωρτζίνα, αλλά και τη δοσολογία. Έβλεπε μέρα με τη μέρα ότι οι γιατροί αρχίζουν να έχουν υποψίες για τα περίεργα επεισόδια και αποφασίζει να ολοκληρώσει το δολοφονικό της σχέδιο το Σάββατο 29 Ιανουαρίου», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Δημήτρης Γαλεντέρης.

Όπως εξήγησε, «η ημέρα δεν επιλέχθηκε τυχαία. Το νοσοκομείο δεν εφημέρευε. Είχε υπολογίσει ακόμα και το χρόνο, που γίνεται η αλλαγή της βάρδιας. Φροντίζει η κεταμίνη, σύμφωνα με στοιχεία, να δοθεί μισή ώρα πριν αλλάξει το προσωπικό».

«Την 29η Ιανουαρίου 2002, ημέρα Σάββατο, το νοσοκομείο μας δεν εφημέρευε. Ήταν αυτό που λέμε οι γιατροί "κλειστοί εφημερίδα". Αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνουμε νέες εισαγωγές ασθενών», αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, παιδίατρος του Αγλαΐα Κυριακού. «Σαφές τις ημέρες που δεν εφημερεύουμε, ο κόσμος, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, είναι πολύ λιγότερος. Αυτό αφορά και συνοδούς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Όταν είναι "κλειστή εφημερία" και Σαββατοκύριακο, ο κόσμος που κυκλοφορεί είναι ακόμη λιγότερος», αναφέρει.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2dAu14V
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη