Φέστα: «Περίμενα διαφορετική εξέλιξη»


Ο κόουτς της Λαμίας δεν μπορούσε να πιστέψει πώς η ομάδα του ηττήθηκε 3-0 στο Πανθεσαλικό.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα (9/4) η Λαμία στο Πανθεσσαλικό και ο Τζιανλούκα Φέστα ήταν εύλογα απογοητευμένος. «Είμαι πολύ απογοητευμένος για το αποτέλεσμα, σκόραραν στην καλύτερη μας στιγμή στο παιχνίδι, εκεί που είχαμε καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Το γκολ και ο τραυματισμός του Αντέτζο μας άλλαξαν τα πλάνα, φυσικά μετά προσπαθήσαμε να μείνουμε ψηλά και να ρισκάρουμε. Λυπάμαι για τον κόσμο μας και τον πρόεδρο, περίμενα μια διαφορετική εξέλιξη», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Θα μιλήσω με τους παίκτες μου και θα συνεχίσουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά. Χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω όπως για παράδειγμα με τον ΟΦΗ που δεν έπρεπε να ηττηθούμε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί ώστε να μείνουμε στην κατηγορία».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη