Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα ο δράστης του τετραπλού φονικού

 eurokinissi

Ενώπιον της εισαγγελέως Αμαλιάδας αναμένεται να βρεθεί ο καθ' ομολογία δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα για συμπληρωματική κατάθεση.

Για συμπληρωματική κατάθεση καλείται ο 60χρονος δράστης της τετραπλής ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα, καθώς η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα από την εξέταση κινητών και tablet του 60χρονου για την ύπαρξη τυχόν συνεργού μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι από την άρση απορρήτου, ενώ οι έρευνες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί.

Όπως αποδείχθηκε από την βαλλιστική εξέταση του πυροβόλου όπλου με το οποίο ο κατηγορούμενους αφαίρεσε τη ζωή των δύο ενηλίκων, το όπλο δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Έτσι απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο προφυλακισμένος δράστης του φονικού της Ανδραβίδας να σχετίζεται με κάποιο ανεξιχνίαστο έγκλημα όπως το διπλό φονικό στη Γαστούνη το 1992.

Στην Γ' πτέρυγα του Κορυδαλλού

Ο καθ' ομολογία δράστης που κρίθηκε προφυλακιστός για την τετραπλή ανθρωποκτονία έχει μεταφερθεί από την Ψυχιατρική στη Γ' Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο ίδιος σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του  Σπύρο Ανδριόπουλο, μετά τη μεταφορά του στη συγκεκριμένη πτέρυγα έχει εκφράσει φόβους για τη ζωή του, χωρίς ακόμα να έχει δεχθεί κάποια σοβαρή επίθεση από τους συγκρατούμενούς του.

ΠΗΓΗ: patrisnews.com



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sKM60qh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη