Επίσκεψη Πατούλη στη Βαρβάκειο: «Έχουμε επάρκεια και ποιότητα, είμαστε έτοιμοι για το Πάσχα»

Επίσκεψη Πατούλη στη Βαρβάκειο: «Έχουμε επάρκεια και ποιότητα, είμαστε έτοιμοι για το Πάσχα»

Ποιότητα, επάρκεια αλλά και αύξηση στις τιμές των αμνεοριφίων διαπίστωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατά την επίσκεψη του στη Βαρβάκειο αγορά.

Συνομιλώντας με τους κρεοπώλες και τους πολίτες διαπίστωσε ότι φέτος η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από άλλες φορές εξαιτίας της πολύς μεγάλης ακρίβειας με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ακόμα περιορισμένη.

Όσον αφορά στους ελέγχους τα υγειονομικά κλιμάκια για της ελληνοποίησης, έχουν καταγράψει ορισμένες παρατυπίες ωστόσο αυτές δεν είναι μεγάλες. Ούτως ή άλλως τα μεταφορικά κόστη εκμηδενίζουν την διαφορά τιμών του παρελθόντος.

Τέλος, ο κ. Πατούλης είπε ότι την Κυριακή του Πάσχα στο πάρκο Τρίτση, θα υπάρξουν τουλάχιστον 300 σούβλες με αρνιά και κατσίκια, καθώς και όλα τα βασικά αγαθά που περιλαμβάνονται στο εορταστικό τραπέζι.

Οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=17rae_qoAho}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vMX6zTh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη