Κυριάκος Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η απάντησή μας στον λαϊκισμό είναι η ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας

Κυριάκος Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η απάντησή μας στον λαϊκισμό είναι η ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας

«Η απάντησή μας στον λαϊκισμό δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας» αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 55 χρόνια από την 21η Απριλίου του 1967 και το «ξέσπασμα της δικτατορίας», όπως το χαρακτήρισε.

«Πενήντα πέντε χρόνια από το ξέσπασμα της δικτατορίας στην Ελλάδα, η 21η Απριλίου 2022 έρχεται να υπογραμμίσει πως η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές», έγραψε σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο αυταρχικός δεσποτισμός επιτίθεται σήμερα στην ελεύθερη πολιορκημένη Ουκρανία.

Ενώ σ' όλες τις χώρες ο λαϊκισμός διακινεί ξανά δήθεν εύκολες απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Προτείνοντας ανύπαρκτες λύσεις σε υπαρκτές προκλήσεις.

Η απάντησή μας, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας.

Από τη διαρκή αναβάθμιση του κοινοβουλευτισμού. Και από την καθημερινή προσπάθεια να προοδεύει η Ελλάδα και να ευημερούν οι Έλληνες».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OfQ8y4u
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη