Τα ντέρμπι στο ΟΠΑΠ Game Time με τον Ηλία Πουρσανίδη

Τα ντέρμπι στο ΟΠΑΠ Game Time με τον Ηλία Πουρσανίδη

Το πλούσιο σε ποδοσφαιρική δράση Σαββατοκύριακο σχολιάζει στην εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή ΟΠΑΠ GameTimeο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν αντιπρόεδρος του ΟΦΗ μιλά για το ντέρμπι της Premier League μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μ. Σάββατο 23/4, στις 14:30), δίνοντας προβάδισμα στους «κανονιέρηδες» στην κρίσιμη «μάχη» για την τετράδα.

Ακόμη, ο Ηλίας Πουρσανίδης αναφέρεται στο γερμανικό ντέρμπι Μπάγερν-Ντόρτμουντ (Μ. Σάββατο 23/4, στις 19:30), κάνοντας, μάλιστα, και «πρόβλεψη»-έκπληξη για τον μεγάλο αγώνα.

Για το ιταλικό πρωτάθλημα, στέκεται στις μεγάλες μάχες για τον τίτλο, Ίντερ-Ρόμα (Μ. Σάββατο 23/4, στις 19:00) και Λάτσιο-Μίλαν (Κυριακή του Πάσχα 24/4, στις 21:45).

photo 2 14

Τέλος, ο Ηλίας Πουρσανίδης κάνει έναν μίνι απολογισμό της πορείας του ΟΦΗ στο εφετινό πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο:

{https://youtu.be/PZG_PdncOc0}

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rvjdI6m
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη