Φρίκη: Μόλις λίγες ώρες κλειστός ο οίκος ανοχής που έζησε εφιάλτη μία 28χρονη - Της έταξαν δουλειά και την εξέδιδαν (εικόνες)

Φρίκη: Μόλις λίγες ώρες κλειστός ο οίκος ανοχής που έζησε εφιάλτη μία 28χρονη - Της έταξαν δουλειά και την εξέδιδαν (εικόνες)

Για ελάχιστες ώρες έμεινε κλειστός ένας από τους οίκους ανοχής στους οποίους μια 28χρονη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τριών ανδρών, οι οποίοι αφού της έταξαν δουλειά κατόπιν την φυλάκισαν σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο και την ανάγκαζαν να εκδίδεται.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Dnews, χθες το πρωί, ο οίκος ανοχής παρέμεινε κλειστός, καθώς μόλις είχε αναδειχθεί η υπόθεση της άτυχης γυναίκας. Ωστόσο λίγες ώρες μετά, λειτουργούσε κανονικά, με τους πελάτες να μπαινοβγαίνουν, παρά το γεγονός ότι ο χώρος έχει σφραγιστεί για άλλες αιτίες, το 2014 και το 2016. 

Στο διαβιβαστικό της Δίωξης Οργανωμένου εγκλήματος όπου σχηματίστηκε και το μεγαλύτερο μέρος της δικογραφίας,  αναφέρεται συγκεκριμένα: 

oikos58

«Ταυτόχρονα διενεργήθηκαν έλεγχοι στους οίκους ανοχής της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (ισόγειο και πρώτος όροφος) όπου διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα: Στον οίκο ανοχής ισογείου επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου κατελήφθη να εκδίδεται έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ υπήκοος Αλβανίας. Ο υπάλληλος, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση που είχε τεθεί από 15-05-2014, υποδεχόταν τους «πελάτες», υποδείκνυε την εκδιδόμενη σε αυτούς, παραλάμβανε τα χρήματα από τα οποία όπως ανέφερε, παρακρατούσε για τον ίδιο το χρηματικό ποσό των 2 ευρώ, απέδιδε το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ στην ανωτέρω εκδιδόμενη και τα υπόλοιπα στους εκμεταλλευτές του οίκου ανοχής. Στον οίκο ανοχής του πρώτου ορόφου επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου κατελήφθη να εκδίδεται έναντι του χρηματικού ποσού των 10 ευρώ υπήκοος Αλβανίας. Ο υπάλληλος, έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση που είχε τεθεί από 24-11-2016, υποδεχόταν τους «πελάτες», υποδείκνυε την εκδιδόμενη σε αυτούς, παραλάμβανε τα χρήματα από τα οποία όπως ανέφερε, παρακρατούσε για τον ίδιο το χρηματικό ποσό των 2 ευρώ, απέδιδε το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ στην ανωτέρω εκδιδόμενη και τα υπόλοιπα στους εκμεταλλευτές του οίκου ανοχής. Οι προσαχθείσες γυναίκες από τους ανωτέρω ανοχής αρνήθηκαν να καταθέσουν στην Υπηρεσία μας πιθανώς λόγω και του φόβου τους».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DmihtaB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη