Iατροδικαστής Λέων: Η Τζωρτζίνα δεν υπέφερε μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα, η κεταμίνη ήταν η χαριστική βολή

Iατροδικαστής Λέων: Η Τζωρτζίνα δεν υπέφερε μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα, η κεταμίνη ήταν η χαριστική βολή

«Το σίγουρο είναι όμως ότι τον καθοριστικό ρόλο είχε η κεταμίνη. Και αν θέλετε την χαριστική βολή, σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά υπέφερε πάρα πάρα πολύ», σημείωσε ο Iατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για τη Τζωρτζίνα.

Αρχικά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στις αναρτήσεις που έχει κάνει για την υπόθεση με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα. Ανέλυσε για ακόμη μια φορά, μιλώντας στην ΕΡΤ το σκίτσο που ανέβασε στο Twitter και δείχνει έναν αριστερόχειρα δράστη που κλείνει το στόμα και τη μύτη του θύματος με τέτοιο τρόπο ώστε να προκληθούν αμυχές ψηλά, στη βάση της μύτης, όπως ακριβώς είχε και η Μαλένα στις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Εξήγησε επίσης γιατί η Μαλένα δεν μπορεί να είχε σε καμία περίπτωση ηπατική ανεπάρκεια. «Το πρώτο σύμπτωμα της ηπατικής ανεπάρκειας είναι ο ίκτερος, που δεν εντοπίστηκε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

Ερωτηθείς αν ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για εξωγενή παράγοντα πολύ κοντά στην οικογένεια που έχει οδηγήσει τουλάχιστον το ένα παιδί στο θάνατο, απάντησε ότι «όσον αφορά την Τζωρτζίνα είναι επιβεβαιωμένο». «Και θα ήθελα να εκφράσω μια αμιγώς προσωπική κρίση, που δεν έχει να κάνει με στοιχεία αλλά με ό,τι έχω προσλάβει εγώ και με τον μηχανισμό που χρησιμοποιεί ο δράστης και στα τρία παιδιά.

Η Τζωρτζίνα δεν είμαι βέβαιος, και σε συνδυασμό με αυτές τις λέξεις που αναφέρατε, ότι υπέφερε από μόνο έναν εξωγενή παράγοντα. Η Τζωρτζίνα υπέφερε, είναι βέβαιο, αλλά το ποιος είναι ο εξωγενής παράγοντας που επιδρούσε κάθε φορά δεν το γνωρίζουμε. Και δεν είμαι και βέβαιος ότι μπορούμε να το μάθουμε για όλα τα περιστατικά».

«Το σίγουρο είναι όμως ότι τον καθοριστικό ρόλο είχε η κεταμίνη. Και αν θέλετε την χαριστική βολή, σε ένα κοριτσάκι που πραγματικά υπέφερε πάρα πάρα πολύ», σημείωσε επίσης.

«Για τα δύο πρώτα περιστατικά είναι σε μια διαδικασία πραγματογνωμοσύνης από δύο συναδέλφους, οι οποίοι είναι πολύπειροι και άνθρωποι που κανείς από εμάς δεν αμφισβητεί. Όσον αφορά την προσωπική μου πάντα εκτίμηση και για τα δύο πρώτα περιστατικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και για εξωγενή παράγοντα, ο οποίος βέβαια είναι διαφορετικός από τον τελικό παράγοντα της Τζωρτζίνας και νομίζω ότι περιγράφεται πλήρως ειδικά στο βρέφος απ' όλα τα στοιχεία που έχουμε. Αλλά και στην Μαλένα, απ' όλα τα στοιχεία που οι έμπειροι συνάδελφοι θα συλλέξουν».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0QGpXTN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη