-->

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει παραλήρημα μεγαλείου», λέει κλινική ψυχολόγος (βίντεο)

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει παραλήρημα μεγαλείου», λέει κλινική ψυχολόγος (βίντεο)

Με την κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, συνεχίστηκε χθες η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η Άννα Κανδαράκη, κλινική ψυχολόγος έκανε λόγο για «παραλήρημα μεγαλείου».

Για «παραλήρημα μεγαλείου» έκανε λόγο η κ. Κανδαράκη, τονίζοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέτει τον εαυτό του στο κέντρο.

«Ο Μπάμπης πήγαινε πάντοτε μαζί με τη σύζυγό του στην ψυχοθεραπεία ως προσοχή, ως ενδιαφέρον, ως υποστήριξη, κάτι που δεν ισχύει όταν μιλάμε για μια ατομική ψυχοθεραπεία. Είναι μια στάση ελεγκτική», είπε, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Άννα Κανδαράκη, κλινική ψυχολόγος.

Παίρνοντας τον λόγο, η Σταματία Μάρκου, δικηγόρος Ελένης Μυλωνοπούλου, τόνισε ότι κατά την χθεσινή ακροαματική διαδικασία, «ο άνθρωπος αυτός δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και αυτό είναι στενάχωρο».

«Χθες καταρρίφθηκαν όλοι οι ισχυρισμοί του. Ήταν συγκλονιστική η μαρτυρία της κ. Μυλωνοπούλου, δόθηκαν απαντήσεις και σε λεπτομέρειες που δεν είχαν ακουστεί μέχρι σήμερα. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι έγινε εκ προμελέτης, αλλά ήταν και τέτοια η μεθόδευση που θεωρεί ότι είναι πιο έξυπνος από όλους».

Η κ. Μάρκου μίλησε για έναν «ψυχρό δολοφόνο» ο οποίος είχε σχεδιάσει τα πάντα.

«Θεώρησε ότι θέτοντας ερωτήσεις στην κ. Μυλωνοπούλου, αυτή θα έπεφτε σε αντιφάσεις. Όταν καταθέτεις την αλήθεια δεν διατρέχεις τον κίνδυνο να πέσεις σε αντιφάσεις. Θεώρει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τον κόσμο».from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/B6XfqmN
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->