Εμβόλιο: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την 4η δόση στους άνω των 60 ετών

Εμβόλιο: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την 4η δόση στους άνω των 60 ετών

Η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις ηλικίες 80 και άνω έχει ανοίξει από τις 7 Απριλίου, ενώ για τους πολίτες 70-79 ετών η πλατφόρμα λειτουργεί από την Τετάρτη 13 Απριλίου

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα emvolio.gov.gr για την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορoνοϊού για τους πολίτες ηλικίας 60-69 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών όσον αφορά τη χορήγηση της 2ης αναμνηστικής δόσης (4η δόση), σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα, προκειμένου να μπορούν να κλείνουν ραντεβού τα άτομα μεταξύ 60 και 69 ετών.

Υπενθυμίζεται πως από σήμερα Παρασκευή 15 Απριλίου παύει να ισχύει και το πρόστιμο των 100 ευρώ για όσους πολίτες άνω των 60 ετών δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Nqz0Hl3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη