Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά, αναμένονται νέες προσαγωγές» (βίντεο)

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: «Τα νέα πορίσματα ακυρώνουν τα παλιά, αναμένονται νέες προσαγωγές» (βίντεο)

Αναμένονται νέες προσαγωγές υπόπτων που θα κληθούν να μιλήσουν για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Συνεχίζουν οι ανατροπές για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, καθώς τα πορίσματα που έρχονται θα σηματοδοτήσουν μια σειρά από εξελίξεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», τα νέα πορίσματα ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά των ιατροδικαστών.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν: 

«Το πόρισμα των ιατροδικαστών, του κυρίου Καλογρηά και του κυρίου Καρακούκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας είναι έτοιμο. Δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, ούτε έχει παραδοθεί στις Αρχές επίσημα, όμως είναι έτοιμο.

Τα νέα πορίσματα, μπορώ να πω σαν αποκλειστική πληροφορία ότι ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών που είχαν αναλάβει τις υποθέσεις και της Μαλένας και της Ίριδας. Αυτό θα δοθεί στη δημοσιότητα ή μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Τα πορίσματα αυτά ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα, άρα μπορεί να μιλήσουν για εγκληματική ενέργεια, ότι δολοφονήθηκαν τα παιδιά».

«Αναμένονται νέες προσαγωγές υπόπτων που θα κληθούν να μιλήσουν, θα ανακριθούν και πιθανό, όταν κατατεθούν αυτά τα πορίσματα να είναι και η απαρχή νέων συλλήψεων», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/HMB4DSv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη