Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για το ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ, αγωνία για το αν θα έρθουν Γάλλοι στην Τούμπα

intime

Αυξημένα μέτρα τάξης και ασφάλειας παίρνει η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ την Πέμπτη στην Τούμπα, μετά και τα πολύ σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στους δρόμους της Μασσαλίας την περασμένη εβδομάδα.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ σε περίπτωση που ταξιδέψουν Γάλλοι οπαδοί στη Θεσσαλονίκη (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η απαγόρευση) τότε η ΕΛΑΣ θα τεθεί σε ακόμη μεγαλύτερη επιφυλακή, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Το σχέδιο που εκπονείται περιλαμβάνει όλα τα ενδεχόμενα και ανάμεσα στα μέτρα που προβλέπονται είναι εμφανής παρουσία αστυνομικών, ενώ ο κλοιός της ΕΛΑΣ θα γίνεται πιο αυστηρός όσο πλησιάζει η ώρα της έναρξης του αγώνα.

Πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ή κάποια επαφή ανάμεσα σε ελληνικές αρχές και Μαρσέιγ, παρά τις διαρροές από Γαλλία που ανέφεραν ότι «η ΕΛΑΣ μετέφερε σε στελέχη της Μαρσέιγ ότι δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των οπαδών της μετά από από τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα».

Την ίδια ώρα, κι ενώ τα πάντα εξαρτώνται από την UEFA, από τα ΜΜΕ της Γαλλίας προκύπτει ότι οι οπαδοί της Μαρσέιγ ακυρώνουν το προγραμματισμένο τους ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Μασσαλία.

Σύμφωνα με τα μέτρα, η Μαρσέιγ δικαιούται περίπου 1.100 εισιτήρια για την Τούμπα, όμως η UEFA ακόμα «ζυγίζει» τα δεδομένα και αναμένεται να αποφασίσει για το τι θα πράξει ενόψει της ρεβάνς, μετά την συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Πάντως, αν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στη Γαλλία, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/R79EYmC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη