Lockdown στη Σαγκάη: τρελάθηκαν οι κάτοικοι ουρλιάζουν από τα παράθυρα (βίντεο)

Lockdown στη Σαγκάη: τρελάθηκαν οι κάτοικοι ουρλιάζουν από τα παράθυρα (βίντεο)

«Οι κάτοικοι της Σαγκάης έχουν τρελαθεί, είναι σαν κόλαση, δεν αντέχουν άλλο», έγραψε ο Ian Bremmer, ιδρυτής του Eurasia Group, στο Twitter

Viral έχουν γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στα οποία  οι κάτοικοι ακούγονται να ουρλιάζουν από τα διαμερίσματά τους. Την ίδια ώρα από ιπτάμενα drone ηχούν προειδοποιήσεις σχετικά με την τήρηση των περιορισμών.

Η Σαγκάη, βρίσκεται υπό αυστηρό καθεστώς λοκντάουν λόγω της  πολιτικής για τον κορωνοϊό.

{https://twitter.com/ianbremmer/status/1513178574303506444?s=20&t=C8DxwIUTDMWT5OoJ0vVjlw}

«Οι κάτοικοι της Σαγκάης έχουν τρελαθεί, είναι σαν κόλαση, δεν αντέχουν άλλο. Η πολιτική Covid της Κίνας γίνεται επικίνδυνη», έγραψε ο Ian Bremmer, πολιτικός επιστήμονας και πρόεδρος και ιδρυτής του Eurasia Group, στο Twitter την Κυριακή, κοινοποιώντας το βίντεο.

Το λοκντάουν , το οποίο ξεκίνησε στις 28/03, είναι το μεγαλύτερο στην Κίνα από τότε που ξεκίνησε η επιδημία του κορωνοϊού πριν από περισσότερα από δύο χρόνιακ και να προκαλεί μέχρι και υποχώρηση στις παγκόσμιες τιμές του πετρελαίου.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/Xvx98UB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη