Από ριάλιτι σε ριάλιτι ο Μάνος Δασκαλάκης - Είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor

Από ριάλιτι σε ριάλιτι ο Μάνος Δασκαλάκης - Είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor

O Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή σε αρκετά ριάλιτι παιχνίδια, όπως στο The Voice και στο Survivor.

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου, ύστερα από την προφυλάκιση της 33χρονης η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή κατα διαστήματα σε διάφορα talent show, όπως στο  X Factor και στο ριάλιτι «House OF Fame».

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό, εκτός από αυτά που γνωρίζαμε ήδη ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών είχε δηλώσει συμμετοχή τόσο για το The Voice όσο και για το φετινό Survivor. Η νέα αυτή αποκάλυψη για τον Μάνο Δασκαλάκη έκανε τον Γιώργο Λιάγκα να ξεσπάσει στον «αέρα» της εκπομπής.

«Φέτος ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή και για το Survivor. Δεν λέει κάτι αυτό αλλά έχει χάσει δυο παιδιά και το τρίτο είναι με τετραπληγία και ρωτάω εγώ το παιδί σου μάχεται κι εσύ θες να πας στον Άγιο Δομίνικο; Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να πιάσει την καλή αλλά…», είπε εμφανώς εκνευρισμένος και συνέχισε.

«Εδώ παιδιά, μιλάμε όλοι για έναν άνθρωπο που λένε ότι τον χειραγωγούσε η Ρούλα, πώς λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος έχει αυτό το ψυχολογικό σθένος και δηλώνει συμμετοχές σε ριάλιτι;», είπε.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/EQeky9x
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη