Ζίριους Ουίλιαμς: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα απειλητικά μηνύματα που κατήγγειλε ο μπασκετμπολίστας του Άρη

Ζίριους Ουίλιαμς: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα απειλητικά μηνύματα που κατήγγειλε ο μπασκετμπολίστας του Άρη

Η καταγγελία του Αμερικανού μπασκετμπολίστα του Άρη, Ζίριους Ουίλιαμς, περί απειλητικών μηνυμάτων, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Ειδικότερα, εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε η καταγγελία του Ζίριους Ουίλιαμς ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα στο λογαριασμό του στο Instagram, μετά τη χθεσινή νίκη του Άρη στο ντέρμπι της Basketleague με τον ΠΑΟΚ.

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης με διερευνώμενο αδίκημα αυτό της απειλής και με τις επιβαρυντικές διατάξεις που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος.

Σημειώνεται ότι σε ανάρτηση που έκανε ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποίησε ένα από τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε. Σε αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «...αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα τότε είσαι νεκρός, όπως ο 'Αλκης».

Ο Αμερικανός φόργουορντ αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ντέρμπι» και πρόσθεσε ότι «αυτό είναι απλά ένα από τα μηνύματα», υπονοώντας ότι δέχθηκε κι άλλες οχλήσεις.

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε σημερινή ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες «για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, «έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/vpqyUux
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη