Νέα μαρτυρία για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

Νέα μαρτυρία για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο νέων σοκαριστικών αποκαλύψεων, γύρω από την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα.

Μια οικογενειακή φίλη της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, τον οποίο όπως είπε ήξερε από μωρό και τον ξαναείδε το 2019, αποκάλυψε πως ο 30χρονος της έστελνε αισχρές φωτογραφίες και πως «πήγε να της την πέσει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μιλώντας στην εκπομπή «το Πρωινό», η οικογενειακή φίλη περιέγραψε το τι συνέβη όταν ξαναείδε τον Μάνο Δασκαλάκη και ποια επαφή είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019, νομίζω πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης. Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα. Μετά της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πως ξέρω το παιδί. Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Δηλαδή να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του 'στειλα ένα μήνυμα και του λέω «Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα'. Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένειά μου ρε συ και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…»

Σε ερώτηση για το που ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης όταν της έστελνε αυτές τις φωτογραφίες, η οικογενειακή φίλη απάντησε:

«Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήταν οδηγός, μου τα έστελνε. Μου λέει θα πάμε στο νεκροταφείο; Θα πάμε του λέω αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ. Και πήγαμε την άλλη μέρα γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών; Και μου λέει εντάξει. Ανεβήκαμε πάνω και του λέω την μηχανή πως την πήρες; Ζήταγες λεφτά δανεικά και πήγες και αγόρασες μηχανή καινούρια; 'Με δόσεις' μου είπε. Ρε φίλε του λέω, 700 ευρώ δεν μου είπες ότι παίρνεις; Πως γίνεται αυτό το πράγμα; Δεν μου είπε τίποτα…»

Ερωτώμενη αν της ανέφερε κάτι για τις φωτογραφίες, η γυναίκα είπε: «Τίποτα, κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα. Στις αρχές ήταν καλός, «τι κάνεις» κι αυτά 'τώρα πάω ταξιδάκι' μου λέει και «θα γυρίσω το πρωί» μου λέει "να πάω σπίτι να κοιμηθώ να παίξω και με την μπέμπα" μου κάνει, με την Ίριδα. Την άλλη μέρα του λέω «γύρισες;» Έχω φτάσει, μου λέει, εδώ ξεφορτώνω και πάω σπιτάκι. 'Πήγαινε παίξε με την Ίριδα του λέω και στείλε μου και φωτογραφίες. Και μου  στείλει που έπαιζε».

Όπως είπε η οικογενειακή φίλη, ο Μάνος Δασκαλάκης της ζήτησε να διαγράψει τις φωτογραφίες:

«Ναι, ναι και ξέρεις και τι μου έλεγε; «Σβήστα» μου λέει «κι εσύ τα μηνύματα». Του λέω εγώ το έχω κάνει ήδη. Ντροπή, του λέω, ντροπή, τίποτα άλλο. Δεν είχα να φοβηθώ κάτι εγώ, αυτός φοβόταν! Και του έστελνα και τα απογεύματα που ήταν η Ρούλα εκεί. Και έστελνα στη Ρούλα «ήρθε ο Μάνος;». «Ναι τώρα παίζει με τη μπέμπα μου λέει και τραγουδάνε τώρα μέρα. Τώρα θα σου στείλει και βιντεάκι και μου έστειλε το βιντεάκι που τραγούδαγε και η μπέμπα».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hFopyJO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη