Έφτασε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, «απέναντι» στη Ρούλα Πισπιρίγκου (βίντεο)

Έφτασε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, «απέναντι» στη Ρούλα Πισπιρίγκου (βίντεο)

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε στην ανακρίτρια ελάχιστα λεπτά πριν τις 12:00 της Τετάρτης για να βρεθεί «απέναντι» στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Περίπου από δύο 24ωρα μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης μεταβαίνει στην Ευελπίδων.

Ο πατέρας μετέβη στα δικαστήρια για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Έφτασε στα δικαστήρια στις 12:00 το μεσημέρι.

manos384

Ο Μάνος Δασκαλάκης πέρασε το κατώφλι του γραφείου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευέλπιδων, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Έτσι, θα αναγνωρίσει την γυναίκα με την οποία έφερε στον κόσμο τρία παιδιά ως κατηγορουμένη για τη δολοφονία από πρόθεση την μεγαλύτερη τους κόρη, της Τζωρτζίνας.

daskalakis383

Κατά την είσοδο του αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο.

{https://www.youtube.com/watch?v=R42ZmQZjaAQ}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/jFTDG38
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη