Ουγγαρία: Επτά νεκροί έπειτα από σύγκρουση τρένου με φορτηγάκι

Ουγγαρία: Επτά νεκροί έπειτα από σύγκρουση τρένου με φορτηγάκι

Τραγωδία με επτά νεκρούς και αρκετούς τραυματίες σημειώθηκε στη νότια Ουγγαρία, όταν ημιφορτηγό συγκρούστηκε υπό άγνωστες συνθήκες με τρένο.

Από τη σύγκρουση εκτροχιάστηκαν κάποια από τα βαγόνια του τρένου, ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για άγνωστο αριθμό νεκρών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε διάβαση στην περιοχή Μίντσζεντ, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 140 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Βουδαπέστης, κοντά στο σύνορο της Ουγγαρίας με τη Σερβία, λίγο πριν από τις 08:00 ώρα Ελλάδος, προσέθεσε η αστυνομία.

«Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, επομένως δεν μπορούμε να καθορίσουμε τον αριθμό των θυμάτων», είπε στο Reuters εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η ουγγρική ειδησεογραφική ιστοσελίδα delmagyar.hu έγραψε ότι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο δυστύχημα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δείχνει ένα βαγόνι του τρένου να έχει ανατραπεί, ένα ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή ασθενών και ασθενοφόρα στον τόπο του δυστυχήματος.

Η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία ανέφερε ότι ένα τρένο που κατευθυνόταν από το Κισκουνφελεγκιχάζα προς το Χοντμεζοβασάρχελι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί ένα βαγόνι του με 22 επιβάτες, εκ των οποίων δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά και οκτώ ελαφρά.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το φορτηγό παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/uplJTZH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη