-->

Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»

Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου απευθυνθήκαμε σε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα παιδιά μας»

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας», είπε ο make up artist.

Ο Παντελής Τουτουντζής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε ως ομοφυλόφιλος και την απόφαση που πήρε με το σύντροφό του να αποκτήσουν παιδιά.

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής για να συνεχίσει:

«Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω».from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/CzVLg7j
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->