Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για την Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» (βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη για την Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» (βίντεο)

Βγήκε πριν από λίγο από την ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ο ίδιος «καρφώνει» την 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία και θέλει να «λάμψει η αλήθεια».

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα».

Συγκεκριμένα τη βεβαιότητα του ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας εξέφρασε ο πατέρας του παιδιού Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος νωρίτερα προσήλθε ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να δήλωση παράσταση πολιτικής αγωγής και να λάβει υπόψη του τα στοιχεία της πολύκροτης δικογραφίας.

Ο ίδιος είπε «δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχε διαπράξει κάτι τέτοιο η Ρούλα… μέχρι πρόσφατα δεν είχα καμία υποψία, ήταν υπόδειγμα μητέρας (Ρούλα Πισπιρίγκου), ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Επίσης απέρριψε τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης του 2014 και ενώ έδωσε έμφαση στον θάνατο του πρώτου παιδιού της Μαλένας, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έρευνα η οποία διεξάγεται σχετικά για αίτια θανάτου των δυο άλλων παιδιών του όπως και της σπιτονοικοκυράς, ενώ για το αίτημα διαζυγίου ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτή την ώρα και πως το μόνο που τον αφορά είναι να λάμψει η αλήθεια.

Σχετικά με την επικοινωνία που είχε με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ίδιος είπε «Στην Ρούλα απάντησα την πρώτη φορά (στο τηλέφωνο) μετά όχι».

Οι δηλώσεις του:

{https://www.youtube.com/watch?v=sG94SomwTtM&ab_channel=DikaiologitikaNews}

Οι δηλώσεις του δικηγόρου:

{https://www.youtube.com/watch?v=MhfAxgZZuLc&ab_channel=DikaiologitikaNews}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/d4pLuCQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη