Επιστρέφει από σήμερα ο δακτύλιος

Επιστρέφει από σήμερα ο δακτύλιος

Μετά την τετραήμερη αναστολή του, το μέτρο του Δακτυλίου επιστρέφει σε πλήρη ισχύ.

Επιστρέφει σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 26 Απριλίου 2022, ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας μετά τις τέσσερις ημέρες που είχε ανασταλεί.

Ειδικότερα, το μέτρο του Δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας, είχε προσωρινά ανασταλεί κατά τις ημέρες Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, που ήταν επίσημες αργίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Δακτύλιο κινούνται ελεύθερα τα αυτοκίνητα τεχνολογίας Euro 6 με εκπομπές ρύπων έως 120 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, τα ηλεκτρικά μοντέλα, τα υβριδικά και εκείνα με εργοστασιακό σύστημα φυσικού αερίου ή υγραερίου. Για τα αυτοκίνητα αυτά θα πρέπει οι ιδιοκτήτες τους να προμηθευτούν το ειδικό σήμα από τo daktylios.gov.gr. Όλα τα υπόλοιπα οχήματα θα εισέρχονται στον Δακτύλιο με το καθεστώς «Μονά-Ζυγά».

Ποιες μέρες ισχύει ο Δακτύλιος - Το πρόστιμο

Να υπενθυμίσουμε πως ο Δακτύλιος ισχύει αποκλειστικά τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 7:00 έως τις 20:00 και την Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 15:00. Ακόμα, δεν ισχύει τα σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες και τις ημέρες απεργίας στα ΜΜΜ.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ALGuZR8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη