Ακρίβεια: Έρχεται η πρώτη συλλογική αγωγή κατά της Ρήτρας Αναπροσαρμογής

eurokinissi

Την πρώτη συλλογική αγωγή για την Ρήτρα Αναπροσαρμογής που έχει οδηγήσει σε μεγάλες αυξήσεις τα οικιακά τιμολόγια, καταθέτουν ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και Ένωση Καταναλωτών Αιτωλοακαρνανίας.

 

Το ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας και η Ένωση Καταναλωτών Νομού Αιτωλοακαρνανίας, γίνονται οι πρώτοι που καταθέτουν συλλογική αγωγή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με την ρήτρα αναπροσαρμογής.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του ΙΝΚΑ και σημειώνεται ότι «λόγω της αυξημένης συμμετοχής και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες των καταναλωτών, η Γραμματεία της Συλλογικής Αγωγής (Ηρώδου Αττικού 6, Χαλάνδρι Αττικής) θα μείνει ανοιχτή το Σάββατο 30-04-2022 και την Κυριακή 01-05-2022 από 9 έως 5 μμ (τηλ 211 0135 199 και 211 0315 200)».

«Καλούμε τους καταναλωτές να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα και να συμμετέχουν στην Αγωγή, με στόχο τη δικαίωσή μας και την απαλλαγή μας από το αισχροκερδές κατασκεύασμα της ρήτρας αναπροσαρμογής που υπονομεύει τη ζωή μας», καταλήγει η ανακοίνωση.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ajnFCIb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη