ΠΑΣ Λαμία: Νέα ενημέρωση για τα εισιτήρια με τον Ιωνικό

Ύστερα από απόφαση της Αστυνομίας για την τήρηση της τάξης και την πιθανή μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας η οποία και απαγορεύεται, για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΙΩΝΙΚΟ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Out του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 την Κυριακή 17 Απριλίου στις 17:15 οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια πλέον με τους εξής τρόπους (αλλάζει μόνο ο ηλεκτρονικός τρόπος):

  1. Προπώληση από τα Γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) από ΤΡΙΤΗ 12/4 μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/4 και ώρες 09:00 με 16:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ 16/4 και ώρες 10:00 με 14:00.
  2. Ηλεκτρονικά πλέον για λόγους ασφαλείας, ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να αγοράσουν μέχρι 3 κανονικά εισιτήρια μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

Κερκίδες: 10, 11, 12 ένας συνοδός και ένας μαθητής (γεννημένος μέχρι το 2004) μαζί στα 10€ και κάθε επιπλέον παιδί δωρεάν. (ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ομάδας και όχι ηλεκτρονικά)

Κερκίδες: 1,2,7,13,14,15,16,17 στα 10€ το κανονικό (και ηλεκτρονικά) και 5€ το μαθητικό (μέχρι το 2004 – όχι ηλεκτρονικά)

Κερκίδες: 3, 4, 5, 6 στα 15€ το κανονικό (και ηλεκτρονικά) και χωρίς μαθητικό 

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ομάδας οφείλουν να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

—————————————————————————————————————————

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας ο οποίος θα είναι αυστηρός.

* Για την είσοδο στους άνω των 18 ετών στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

* Για τους 13-17 ετών είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης είτε αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών είτε αρνητικό rapid τεστ 48 ωρών.

* Για τους κάτω των 12 ετών αρνητικό self τεστ την ημέρα του αγώνα.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη