Νέο ηχητικό με τον Τζόνι Ντεπ να εκλιπαρεί την Άμπερ Χερντ: «Πήρες τα πάντα, θέλεις το αίμα μου, πάρε το»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον γάμο του Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ και μάλιστα από τους ίδιους.

Ο 58χρονος Ντεπ έχει μηνύσει την 35χρονη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε ένα δικαστήριο της Βιρτζίνιας, αφότου εκείνη τον κατηγόρησε για κακοποίηση. Εκείνος υποστηρίζει ότι η Χερντ ήταν εκείνη που έγινε βίαιη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ηχητικό, όπου άκουσαν τον Ντεπ να λέει στον Χερντ: «Πήρες τα πάντα, θέλεις το αίμα μου, πάρε το».

Ο Ντεπ είπε στο δικαστήριο ότι είπε στη Χερντ να τον κόψει επειδή το αίμα του «ήταν το μόνο πράγμα που δεν είχε».

Το δικαστήριο άκουσε επίσης μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Ντεπ και της Χερντ μετά το διαζύγιο, στην οποία εκείνη τον αμφισβήτησε για τους ισχυρισμούς του ότι τον είχε ξυλοκοπήσει.

Η Χερντ είπε: «Πες στον κόσμο ότι εγώ, ο Τζόνι Ντεπ, ένας άντρας, είμαι θύμα ενδοοικογενειακής βίας και δες πόσοι άνθρωποι σε πιστεύουν ή τάσσονται στο πλευρό σου».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2RBP1Fm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη