Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε την ταυτότητά της λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε την ταυτότητά της λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας, και αρνείται σθεναρά τα όσα της αποδίδονται.

Μια ακόμη περίεργη αποκάλυψη έρχεται στην δημοσιότητα, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει ενώπιoν του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Τρεις μέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας – όπως αποκάλυψε ο ALPHA – η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέδωσε νέα ταυτότητα δηλώνοντας απώλεια της παλιάς. Εκείνες τις μέρες, το κοριτσάκι βρισκόταν στο νοσοκομείο και η 33χρονη μέχρι στιγμής ισχυρίζεται ότι δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ισχύει η παραπάνω είδηση, αυτό σημαίνει δύο πράγματα:

  • Η Ρούλα Πισπιρίγκου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μια φορά.
  • Η έκδοση νέας ταυτότητας σημαίνει αυτόματα και την αλλαγή του αριθμού αυτής.

Η πληροφορία αυτή -αν και εφόσον ισχύουν τα όσα λένε για προμελετημένο έγκλημα- σαφώς και δε θα ήταν τυχαίο γεγονός. Τις επόμενες ημέρες -μάλλον- θα καταλάβουμε τον λόγο της κίνησης αυτής, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/8UCHW24
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη