Υπόθεση Πάτρας - Νέες αποκαλύψεις: «Ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα ενώπιον της Τζωρτζίνας»

Υπόθεση Πάτρας - Νέες αποκαλύψεις: «Ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα ενώπιον της Τζωρτζίνας»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Νέες πληροφορίες αναφέρουν πώς ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους.

Νέες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με τους χαρακτήρες των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, έρχονται καθημερινά πλέον στο φως της δημοσιότητας, δεδομένου, ότι πλέον έχουν «ανοίξει» τα στόματα.

Αναλυτικότερα, νέα στοιχεία που ανοίγουν νέους δρόμους στην έρευνα και στην προσπάθεια «ανίχνευσης» χαρακτήρων, έκανε σε εκπομπή του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με κοινό γνωστό της ίδιας και του Μάνου Δασκαλάκη, προσθέτοντας πως το τρίτο πρόσωπο ήταν συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη και εξ αγχιστείας με την προφυλακισμένη για την παιδοκτονία της Τζωρτζίνας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή».

Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από τη γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών, με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει σήμερα πως πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και πως «οι δηλώσεις… δείχνουν τον δράστη του εγκλήματος» .

«Ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά»

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα και η Τζωρτζίνα μπροστά».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/P2jl0LE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη