Mάνος Δασκαλάκης: Τον απέλυσαν από τη δουλειά του

Mάνος Δασκαλάκης: Τον απέλυσαν από τη δουλειά του

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τις αποκαλύψεις της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών του, τέθησε σε παύση από τους εργοδότες του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ο εν διαστάσει σύζυγος της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών νεκρών παιδιών απολύθηκε από την εργασία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχε τεθεί σε αναστολή εργασίας από την μεταφορική εταιρεία, όταν άρχισαν να βγαίνουν στο φως τα στοιχεία της υπόθεσης Πισπιρίγκου και τελικά ήρθε η ώρα της απόλυσης. Οι εργοδότες του Μάνου Δασκαλάκη αρχικά τον έθεσαν σε καθεστώς παύσης, ενώ του είχαν πει πως όλα θα κριθούν από τις εξελίξεις.

O Μάνος Δασκαλάκης τα τελευταία δυόμιση χρόνια εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία. Όταν χώρισε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πήρε μετάθεση για την Αθήνα και εργαζόταν στην ίδια εταιρεία αλλά σε διαφορετική θέση.

Εν τω μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών. Όπως ακούστηκε στο ρεπορτάζ του Star είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/u21kUwd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη