-->

Καβάλα: Σοβαρός τραυματισμός αθλητή σε αγώνα Motocross

Πηγή: pixabay

Νέο ατύχημα σε αγώνα Motocross σημειώθηκε στην πίστα Κρηνίδων Καβάλας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με έναν νερό επιβάτη να νοσηλεύεται στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 

Τη δική τους μάχη έδωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας, προκειμένου να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που αποκόμισε από την πτώση του ο αθλητής. «Το χειρουργείο του κράτησε 8,5 ώρες και πήγαν όλα καλά», γνωστοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης.

«Ο αθλητής βρίσκεται στη ΜΕΘ, ως είθισται μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις», σημείωσε ακόμη ο ίδιος, περιγράφοντας παράλληλα ότι «η αποκατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις, αργεί αρκετά».

Σύμφωνα με τον κ. Κλειτσιώτη, ο αθλητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας με πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, ενώ ο ίδιος επιβεβαίωσε παράλληλα πως κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Πώς συνέβη 

Ο νεαρός αναβάτης, όπως μετέφερε στο GRTimes ο πρόεδρος του ΑΜΟΚ (Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Ομίλος Κρηνίδων), Θέμης Καλπακίδης, «είχε μία άσχημη πτώση σε ένα άλμα, προφανώς κάνοντας κάτι λάθος. Ήταν μία άτυχη στιγμή για το παιδί, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Όπως όμως πληροφορούμαστε, ο διακεκριμένος αθλητής εγχειρίστηκε χθες και όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς, ατυχήματα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο άθλημα και σε τέτοιους αγώνες, υψηλού επιπέδου».

Σύμφωνα με τον κ. Καλπακίδη «η πίστα είναι ασφαλής και εφαρμόζουμε όλα σας μας ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών και πληρούμε όλες τις προδιαγραφές».from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/SCRcX1O
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->