Σαββατοκύριακο με ντέρμπι στην Super League και το Κύπελλο Αγγλίας

ΙΝΤΙΜΕ

Τα Playoff της Σούπερ Λιγκ έρχονται την Κυριακή και τη Δευτέρα με το ενδιαφέρον να έχει κορυφωθεί, μετά τα αποτελέσματα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών.

Η νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ έφερε πλήρη ανατροπή στις θέσεις 3, 4 και 5 με τους «κίτρινους» να παίρνουν σημαντική διαφορά πριν από το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός, δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Conference League και έτσι το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το βράδυ της Κυριακής.

Ταυτόχρονα, τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει και στην Αγγλία με σημαντικούς αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή.

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές

Για τα δύο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Κυριακή, 21:30) και Άρης-ΠΑΟΚ (Κυριακή, 19:30) προσφέρονται περισσότερες από 400 αγορές σε κάθε παιχνίδι από το Πάμε Στοίχημα. Με ενισχυμένες αποδόσεις παίζεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». Στις φετινές αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έφεραν ισοπαλίες χωρίς γκολ, τόσο στο «Απόστολος Νικολαϊδης» όσο και στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ως προς το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Άρης είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο με 1-0, ενώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο αγώνας είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα. Την ίδια ώρα, για όλη την 5η αγωνιστική των Playoff της Σούπερ Λιγκ, αλλά και την 4η αγωνιστική των playout η οποία διεξάγεται το Σάββατο και την Κυριακή προσφέρονται ειδικά στοιχήματα για τα συνολικά γκολ των αγώνων αλλά και των γηπεδούχων και φιλοξενούμενων και τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ γκολ.

4 ομάδες για 2 θέσεις στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή μονομαχία τους για το πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ συναντώνται στο ουδέτερο Wembley, στοχεύοντας σε πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι δύο υπερδυνάμεις της χώρας ξεκινούν από την ίδια βάση σε ένα παιχνίδι «τελικό» και οι κινήσεις των μαέστρων Κλοπ και Γκουαρντιόλα αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον στο Σάββατο, στις 17:30. Για τον συγκεκριμένο αγώνα, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερα από 400 στοιχήματα. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στις Λονδρέζικες Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή, στις 18:30, στο Wembley.

Ειδικά στοιχήματα και στο ΝΒΑ

Την Κυριακή, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο εισέρχονται στα Playoffs του ΝΒΑ έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στους Σικάγο Μπουλς. Στο Πάμε Στοίχημα προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα για τη σειρά των αγώνων, μεταξύ των οποίων το ακριβές σκορ της σειράς, χάντικαπ σειράς αλλά και ο αγώνας στον οποίο θα ολοκληρωθεί η σειρά.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/j2na9PC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη