Ανακαλύψτε το νέο Toyota Aygo X, από 13.920 ευρώ ξεκινά η τιμή του

Ανακαλύψτε το νέο Toyota Aygo X, από 13.920 ευρώ ξεκινά η τιμή του

Tο νέο Toyota Aygo X ξαναγράφει τους κανόνες της κατηγορίας των αυτοκίνητων πόλης, προσφέροντας όλη την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση ενός crossover υψηλής οδήγησης, αλλά με τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά και την ευελιξία ενός συμπαγούς αυτοκινήτου πόλης.

Το πιο στιλάτο crossover στην πόλη

Ξεχωρίστε στην πόλη με τον τολμηρό σχεδιασμό του νέου Aygo X. Η bi-tone σχεδίαση και οι εντυπωσιακοί προβολείς LED ενισχύουν την εικόνα του, αποπνέοντας πρωτοτυπία και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Οι επιβλητικές ζάντες αλουμινίου 18" προσδίδουν μια ξεχωριστή παρουσία και αυτοπεποίθηση στο δρόμο, ενώ ο σχεδιασμός των πίσω φώτων διατηρεί το εμβληματικό σχήμα της υπογραφής Aygo.

Αίσθημα ελευθερίας

Συνδυάστε το απόλυτο crossover στιλ με την απόλυτη ηρεμία και νιώστε ένα μοναδικό αίσθημα ελευθερίας με την προαιρετική αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, η οποία σχεδιάστηκε με ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις ανοίγματος και γωνίας. 

toyota2

Συνδεδεμένο με τον τρόπο ζωής σου

Το Aygo X είναι μια προέκταση του τρόπου ζωής σας. Εξοπλισμένο με το νέο σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect, προσφέρει απρόσκοπτη, ασύρματη σύνδεση με  το smartphone σας, ενώ η HD οθόνη 9'' και το κορυφαίας ποιότητας ηχοσύστημα JBL κάνει τις διαδρομές σας απολαυστικές. Επιπλέον, ενσωματώνει μια σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης, το έξυπνο σύστημα φωνητικών εντολών και τις over the air ανανεώσεις λογισμικού. Συνδεθείτε στο ΜyT και ρυθμίστε απομακρυσμένα τη θερμοκρασία της καμπίνας, το κλείδωμα/ξεκλείδωμα των θυρών και μια σειρά πληροφοριών μέσα από το smartphone σας. 

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ TOYOTA AYGO X

Κατεβάστε την εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας και εξερευνήστε από κοντά το νέο Αygo X. Δείτε πώς φαίνεται από κάθε γωνία στο δρόμο σας, στο γκαράζ σας ή ακόμα και στο σαλόνι σας. Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, μπορείτε να επισκεφτείτε το App Store ή το Google Play store 

Τιμή

Η τιμή του ξεκινά από 13.920.

{https://www.youtube.com/watch?v=kyFlFIGdZZU}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YwQ7F2S
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη