ΑΣΕΠ 1Γ2022: Ποιοι μένουν «εκτός» από τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ για τις 800 προσλήψεις

ΑΣΕΠ 1Γ2022: Ποιοι μένουν «εκτός» από τον γραπτό διαγωνισμό της ΑΑΔΕ για τις 800 προσλήψεις

Εκδόθηκε ο πίνακας αποκλειομένων υποψηφίων του Γραπτού Διαγωνισμού 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 822 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Σήμερα εκδόθηκε και καταχωρίστηκε στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. ο Πίνακας Αποκλειομένων υποψηφίων του Γραπτού Διαγωνισμού για την πλήρωση οκτακοσίων είκοσι δύο (822) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 43 του ν. 4765/2021.

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Κατά του ανωτέρω πίνακα, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αντιρρήσεις από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 έως και την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση antirisi@asep.gr .

Δεκτή επίσης γίνεται και η άσκηση των αντιρρήσεων με κατάθεση ή αποστολή συστημένης επιστολής στο ΑΣΕΠ στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δείτε τον Πίνακα ΕΔΩ



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/MQfP5KN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη