Πανελλήνιες 2022: Μετρήστε τις δυνάμεις σας στην Πληροφορική

Πανελλήνιες 2022: Μετρήστε τις δυνάμεις σας στην Πληροφορική

Η συνεργασία του Dnews με τα φροντιστήρια Μεθοδικό σας φέρνει προτεινόμενα θέματα για τις πανελλήνιες 2022, προκειμένου να ετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρεμιέρα των εξετάσεων.

Συνεχίζουμε λοιπόν με προτεινόμενα θέματα για το μάθημα της Πληροφορικής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας, οι Πανελλαδικές οποίες θα ξεκινήσουν στις 2 και 3 Ιουνίου, για τα ΕΠΑΛ και τα ΓΕΛ, αντίστοιχα, ενώ η Πληροφορική θα εξεταστεί στις 8 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη.

Τις επόμενες μέρες θα αναρτούμε προτεινόμενα θέματα για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα όπως Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά, Έκθεση, Μαθηματικά, Φυσική κ.α.

Δείτε προτεινόμενα θέματα στη Πληροφορική

Νωρίτερα από ποτέ η ανακοίνωση των βάσεων

Η κατάργηση του διπλού μηχανογραφικού και η ανακοίνωση των βάσεων στις αρχές του Αυγούστου, είναι δύο από τα σημαντικότερα νέα για τους μαθητές των λυκείων.

«Τα παιδιά θα δώσουν, όπως πέρυσι, ένα μηχανογραφικό στο οποίο θα δηλώσουν μέχρι και όλες τις σχολές του επιστημονικού πεδίου που ανήκουν» δήλωσε ο κ. Στρατηγάκης μιλώντας στην ΕΡΤ, ο οποίος αναφέρθηκε στις 17 ημέρες λιγότερης αγωνίας που θα κερδίσουν φέτος οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων και οι γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews μάλιστα το οτι θα ξεκινήσουν φέτος νωρίτερα οι πανελλήνιες 2022 ίσως οδηγήσει, και στην ανακοίνωση των βάσεων ταχύτερα για φέτος καθώς, δύο είναι τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι:

Η ανακοίνωση τους στα τέλη του Ιουλίου 2022
Η ανακοίνωση τους το πρώτο 15ημερο του Αυγούστου

 

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ #ΔΥΝΑΜΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zdHiws5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη