Επίδομα Παιδιού: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το Α21, πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση

Επίδομα Παιδιού: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα για το Α21, πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση

Κλείνει την Παρασκευή (6/4) η πλατφόρμα των αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού Α21 προκειμένου να προχωρήσουν οι διεργασίες για την πληρωμή της δεύτερης δόσης.

Ο ΟΠΕΚΑ προετοιμάζεται για την καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος παιδιού στους δικαιούχους του Α21.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, θα κλείσει προσωρινά στις 6 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00.

Κατόπιν αυτού, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να γίνει η εκκαθάριση και η πληρωμή της δεύτερης δόσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Μαΐου 2022.

Μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2021.

Υπενθυμίζεται προς τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://ift.tt/5C2GE8w προκειμένου να διαβάσουν τις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για το Επίδομα Παιδιού.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zBYOq0C
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη