Δήμαρχος Βοστώνης: Στην παρέλαση των Ελλήνων ομογενών για την 25η Μαρτίου φορώντας γαλανόλευκο μαντήλι (φωτό)

Δήμαρχος Βοστώνης: Στην παρέλαση των Ελλήνων ομογενών για την 25η Μαρτίου φορώντας γαλανόλευκο μαντήλι (φωτό)

Φορώντας το γαλανόλευκο μαντήλι που της χάρισε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στη Βοστώνη, παρευρέθη στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν την πρωτομαγιά στην Νέα Αγγλία, η Δήμαρχος της πόλης Μισέλ Γού.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στους εορτασμούς η κ. Μισέλ Γου αναφέρθηκε εκτενώς και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην κοινή απόφαση τους να προχωρήσουν σε αδελφοποίηση Αθήνας και Βοστώνης, χτίζοντας ακόμη πιο δυνατούς δεσμούς με τις κοινότητές τους.

Η αδελφοποίηση των δύο πόλεων θα δημιουργήσει, όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος της Αθήνας, μια νέα, σύγχρονη και στέρεη γέφυρα συνεργασίας η οποία θα συμβάλλει και στην ενίσχυση των οικονομικών δεσμών, με θετικό αντίκτυπο και στην τόνωση του τουρισμού της Αθήνας.

Ο κ. Μπακογιάννης κάλεσε, εξάλλου, τη Δήμαρχο της Βοστώνης τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο στην ελληνική πρωτεύουσα.

vostoni



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/mKEPO1q
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη