Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι είδε ξανά τη σύζυγό του μετά από 3 μήνες (βίντεο)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι είδε ξανά τη σύζυγό του μετά από 3 μήνες (βίντεο)

O πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τρεις μήνες μετά την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων στη χώρα του, επανενώθηκε με τη σύζυγό του.

Η Oλένα Ζελένσκα, η σύζυγος του προέδρου της Ουκρανίας, συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον σύζυγό της μετά από τρεις μήνες που ζουν χωριστά.

«Η οικογένειά μας χωρίστηκε όπως κάθε ουκρανική οικογένεια. Κανένας δε μου πήρε μακριά τον σύζυγό μου, ούτε καν ο πόλεμος. Ναι, ζει για τη δουλειά. Δεν τον βλέπουμε σχεδόν καθόλου. Έχουμε να τον δούμε εδώ και δυόμισι μήνες. Μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο. Τώρα έχουμε λίγες ευκαιρίες να συναντηθούμε. Όπως αυτή εδώ και σας ευχαριστώ για αυτό», ανέφερε.

Τους τρεις μήνες του πολέμου, η Ολένα χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να βοηθά όπου χρειάζεται στα μέτωπα του πολέμου δεχόμενη αδιαμαρτύρητα τον δύσκολο ρόλο να ανησυχεί καθημερινά για τη ζωή του συζύγου της.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι πιστεύει πως το τέλος του πολέμου θα έρθει με τη διπλωματία. «Η νίκη θα είναι δύσκολη, θα χυθεί πολύ αίμα στη μάχη, αλλά το τέλος θα φέρει η διπλωματία», είπε.

Ο Βολοντίμιρ και η Ολένα, που γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο και παρέμεναν αχώριστοι μέχρι και την έναρξη του πολέμου, θα ήθελαν σύντομα να ζήσουν ξανά τόσο ξέγνοιαστες στιγμές στην πατρίδα τους.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

#ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ_ΖΕΛΕΝΣΚΙ #ΣΥΖΥΓΟΣ #ΠΟΛΕΜΟΣ_ΣΤΗΝ_ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΖΕΛΕΝΣΚΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PcY4NnE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη