Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Διακοπή στον τελικό Κυπέλλου, πέτρα στον Αϊτόρ, μεγάλη ένταση με τους παίκτες (βίντεο)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Διακοπή στον τελικό Κυπέλλου, πέτρα στον Αϊτόρ, μεγάλη ένταση με τους παίκτες (βίντεο)

Διακόπηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς έπεσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ένταση και ανάμεσα στους παίκτες.

Στο έδαφος βρέθηκε ο Αϊτόρ, πιθανότατα από αντικείμενο που προήλθε από την εξέδρα, μετά τους πανηγυρισμούς στο γκολ που πέτυχε.

Οι παίκτες των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με απόφαση του διατητή.

Νωρίτερα, ο Αιτόρ είχε ανοίξει το σκορ για τους Πράσινους με εύστοχο πέναλτι για μαρκάρισμα του Βιεϊρίνια στον Γκατσίνοβιτς στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης (μετά από χρήση VAR). 

Στον πανηγυρισμό ο Αϊτόρ δέχεται αντικείμενο που φεύγει από την εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ και δείχνει να τραυματίζεται. Διακοπή του αγώνα στο 35΄.

Η ένταση ήταν μεγάλη ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, που ήρθαν στα χέρια μετά και το γκολ των «πρασίνων», με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ΟΑΚΑ από τα δακρυγόνα και τις φωτοβολίδες οδήγησε την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, σε καθυστέρηση (η σέντρα ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00).

Ειδικότερα, ενώ είχε πραγματοποιηθεί η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και οι δύο ομάδες ήταν έτοιμες για τη σέντρα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ματέου Λαόθ, διέταξε την επιστροφή στα αποδυτήρια ελέω αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Τα καπνογόνα και δακρυγόνα εμπόδιζαν τους ποδοσφαιριστές να αναπνεύσουν, με τον Ισπανό ρέφερι να οδηγείται στην παραπάνω απόφαση.

Ο τελικός ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση

Τελικά η κατάσταση εκτονώθηκε μισή ώρα αργότερα και στις 8:32 ξεκίνησε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, είχαν ξεσπάσει επεισόδια στις εξέδρες αλλά και μικροένταση στο ταρτάν του ΟΑΚΑ.

Η ένταση δημιουργήθηκε από μερίδες οπαδών και των δύο φιναλίστ που τα... έβαλαν με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα, οπαδοί πέταξαν αντικείμενα και καπνογόνα, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης

Τα επεισόδια στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έγιναν κοντά στις «νεκρές» ζώνες για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που έχουν προβλεφθεί σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ, περίπου 45 λεπτά πριν τη «σέντρα» του τελικού.

#ΤΕΛΙΚΟΣ_ΚΥΠΕΛΛΟΥ #ΔΙΑΚΟΠΗ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΠΑΟΚ #ΟΑΚΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/051CHhA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη