Μπελάδες με την εφορία για τον Φερνάντο Σάντος, ζητούν να πληρώσει 4,5 εκατ. ευρώ

Μπελάδες με την εφορία για τον Φερνάντο Σάντος, ζητούν να πληρώσει 4,5 εκατ. ευρώ

Μπελάδες με την εφορία έχει ο πρώην εκλέκτορας της εθνικής Ελλάδας και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Οι φορολογικές αρχές της Πορτογαλίας ζητούν από τον Φερνάντο Σάντος το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ ως επιπλέον φόρο για εισοδήματα του 2016 και του 2017.

Η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καταβάλλει τους μισθούς και τα μπόνους του προπονητικού επιτελείου της εθνικής ομάδας της χώρας μέσω μιας εταιρείας του 67χρονου προπονητή.

Ειδικότερα, η Autoridade Tributária (AT) εξέτασε τα συμβόλαια μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FPF) και κατέληξε να απαιτήσει από την εθνική ομάδα να καταβάλει περισσότερα 4,5 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία.

Πρόκειται για τα οικονομικά έτη 2016 και 2017, έτη κατά τα οποία, μέσω εταιρείας, ο Φερνάντο Σάντος έλαβε σχεδόν 10 εκατομμύρια ευρώ από την Ομοσπονδία, έχοντας δηλώσει και πληρώσει εφορία για ετήσιο μισθό 70.000 ευρώ (5.000 ευρώ μηνιαίως).

Ο Φερνάντο Σάντος προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο, εκπροσωπούμενος από τον Μοράις Λεϊτάο, ο οποίος είναι στο πλευρό του τουλάχιστον από το 2014.

Οι φορολογικές αρχές πιστεύουν ότι η εταιρεία είναι τεχνητή και χρησιμεύει για τη μείωση του φορολογητέου εισοδήματος, όπως αποκαλύπτει σήμερα η expresso.pt.

#ΦΕΡΝΑΝΤΟ_ΣΑΝΤΟΣ #ΕΦΟΡΙΑ #ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ #ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ #ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cw8RqWo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη