Καβάλα: Έδειρε και κλείδωσε στο σπίτι τη μητέρα του, καμία συγγνώμη ούτε 4 χρόνια μετά

Καβάλα: Έδειρε και κλείδωσε στο σπίτι τη μητέρα του, καμία συγγνώμη ούτε 4 χρόνια μετά

Πρωτοφανές περιστατικό στην Καβάλα σημειώθηκε το 2018, όταν ο γιος «σακάτεψε» στο ξύλο τη μάνα του και την κλείδωσε στο σπίτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν της έχει ζητήσει συγγνώμη.

Πιο αναλυτικά, σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε στο Τριμελές ένας κάτοικος από την Καβάλα, ο οποίος το 2018 ξυλοκόπησε άγρια τη μητέρα του, μετά από καυγά.

Στη συνέχεια την εγκατέλειψε κλειδωμένη στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης.

Ο λόγος του καυγά ήταν η διαμάχη της μητέρας με τον γιο της, για ένα σπίτι που ήταν στο όνομά της.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος νοίκιαζε το σπίτι και έπαιρνε το ενοίκιο.

Όταν το διαμέρισμα «άδειασε», η μητέρα πήγε να το αναλάβει και κάλεσε τεχνικούς για να αποκαταστήσουν τις ζημιές, όμως αντί για τους τεχνικούς , είδε μπροστά της, τον γιο της, που μπήκε στο σπίτι με άγριες διαθέσεις, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα, πρώτα την κλώτσησε, την χαστούκισε και στη συνέχεια την έβρισε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρωινή, η ηλικιωμένη που βρέθηκε κλειδωμένη στο διαμέρισμα, τηλεφώνησε στον άλλο γιο της, που έφτασε λίγο αργότερα με αστυνομικούς και την απελευθέρωσαν με τη βοήθεια κλειδαρά.

Η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο ημέρες σε νοσοκομείο, από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δίκης, αναφέρθηκε ότι ο δράστης όλα αυτά τα χρόνια δεν της έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη.

 

#ΚΑΒΑΛΑ #ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ #ΣΠΙΤΙ #ΠΟΙΝΗ #ΦΥΛΑΚΙΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZqJL8Fr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη