Οι Τούρκοι προκαλούν στο Αιγαίο και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου «τραπεζώνει» τον Τούρκο Πρέσβη

Οι Τούρκοι προκαλούν στο Αιγαίο και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου «τραπεζώνει» τον Τούρκο Πρέσβη

Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Τη στιγμή που οι Τούρκοι χρησιμοποιούν ακραία ρητορική για το Αιγαίο απειλώντας εμμέσως με πόλεμο, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου τραπεζώνει τον Τουρκο Πρέσβη σε εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Αμηχανία επικράτησε στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο Κολωνάκι όταν οι βουλευτές βορείου Αιγαίου είδαν, στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα τη γαστρονομία της Λέσβου, δίπλα στον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να κάθεται ο πρέσβης της Τουρκίας.

Είναι απορίας άξιο πως καλείται σε εκδήλωση της περιφέρειας πρέσβης χώρας που αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας σου.

Φαίνεται μάλιστα ότι η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου απέκρυψε την παρουσία του Τούρκου πρέσβη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες για την παρουσία του δεν είχαν ενημερωθεί ούτε ο Βασίλης Κικίλιας που ήταν παρών ούτε οι βολευτές Βορείου Αιγαίου.

Στα όσα ανέβασε στη σελίδα της δεν αναφέρει πουθενά τον Πρέσβη της Τουρκίας παρά μόνο τους αντιπροσώπους των Πρεσβειών «της Ολλανδίας, της Κίνας, της Βουλγαρίας, Ιαπωνίας, Ινδίας, της Αυστραλίας και Βιετνάμ». Όλες με εξαίρεση αυτή της Ολλανδίας χώρες με... τεράστιο για τον κ. Μουτζούρη τουριστικό ενδιαφέρον για το βόρειο Αιγαίο και ιδιαίτερα για τη Λέσβο!

Για την ιστορία την ίδια μέρα το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Γιουνούς» θέτοντας σε αυξημένη επιφυλακή το ΓΕΕΘΑ κυκλοφορούσε μεταξύ Αη Στράτη - Λέσβου και Χίου.

Τέλος χθες, στο τετράωρης περίπου διάρκειας τσιμπούσι ο κ. Μουτζούρης ανακοίνωσε την απόφαση της Περιφέρειας (;) να ανακηρύξει την κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «Πρέσβειρα μαγειρικής και καλής θελήσεως των νησιών»!

{https://www.youtube.com/watch?v=ry9zl6Pf_Qw}

#ΤΟΥΡΚΟΙ #ΑΙΓΑΙΟ #ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ_ΒΟΡΕΙΟΥ_ΑΙΓΑΙΟΥ #ΤΟΥΡΚΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yFS2Uql
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη