Δάκης: Συγκινεί η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, «ήταν η ψυχή μου» (βίντεο)

Δάκης: Συγκινεί η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, «ήταν η ψυχή μου» (βίντεο)

Με συγκινητικά λόγια η Λουκίλα Καρρέρ αναφέρθηκε στο θάνατο του Δάκη

«Τελευταία μας κουβέντα ήταν το Σάββατο, του κρατούσα το χέρι και του έλεγα ότι τον αγαπώ πολύ», είπε η η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

«Ο Δάκης ήταν ο παιδικός μου έρωτας στο σχολείο. Όταν ξεκίνησα ραδιόφωνο είχα την τύχη να τον γνωρίζω. Από τότε γίναμε κολλητοί. 34 χρόνια κάθε πρωί πίναμε τον καφέ μας μιλώντας στο τηλέφωνο 1 - 1,5 ώρα. Ήταν η ψυχή μου», περιέγραψε η Λουκίλα Καρρέρ 

«Όταν αρρώστησε το 2018 και είπαν οι γιατροί ότι του δίνουν 3 μήνες ζωής, έγινε ο ψυχικός του γιατρός, του έδινα προοπτική με πράγματα που ήξερα ότι λαχταρά και αγαπάει. Εκτός από τους γιατρούς που έκαναν το θαύμα τους και τον ίδιο που ήθελε να ζήσει, εγώ του έβαζα στόχους, του έδινα κίνητρο, να βλέπει μπροστά 3 μήνες, έξι μήνες, του έλεγα ότι θα πάμε για συναυλία. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ήταν το χαμογελαστό και το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας και του κουτσομπολιού», πρόσθεσε η ίδια.

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα συνέχισε: "Δάκη μου, στο Ηρώδειο που θα κάνει ο Μίμης Πλέσσας το Σεπτέμβριο του 2018 θα βγεις με το "Τόσα καλοκαίρια;". Μα μου λέει: "Θα είμαι καλά; Θα ζω;". Το έκανε και αποθεώθηκε. Μετά του λέω: "Τον Σεπτέμβριο του 2019 πάλι θα εμφανιστείς στο Ηρώδειο". Του έβαζα στόχους και του έδινα κίνητρο. Ζήσαμε πολλά μαζί. Ο Δάκης ήταν το χαμογελαστό παιδί. Το αισιόδοξο παιδί. Δεν ήταν της ίντριγκας», δήλωσε.

#ΔΑΚΗΣ #ΘΑΝΑΤΟΣ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ #ΦΙΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bq2LCoH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη