Η κυβέρνηση αφήνει «παράθυρο» για νέα μέτρα για τα καύσιμα

eurokinissi

Ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέας παρέμβασης για την ακρίβεια των καυσίμων άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Δεν απέκλεισε και νέα κυβερνητική παρέμβαση για την ακρίβεια των καυσίμων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια του briefing και ερωτώμενος σχετικά με τις τιμές που τραβούν και πάλι την... ανηφόρα.

Ερωτώμενος σχετικά με τιμές που φτάνουν ακόμα και τα 2,5 ευρώ στα πρατήρια και το αν η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ενός πλαφόν στη λιανική πώληση, ανέφερε: «Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τα όσα γίνονται στην αγορά καυσίμων. Εξετάζεται ο τρόπος λειτουργίας της αγοράς για να περιορίσουμε ακραίες και απότομες διακυμάνσεις. Η κυβέρνηση θα εξετάσει περίεργα και στρεβλά πράγματα στη λειτουργία αυτής της αγοράς. Στην παρούσα φάση έπεσε ένα πολύ μεγάλο πακέτο μέτρων που αντιμετωπίζουν τις ανατιμήσεις για όλους. Η προσοχή μας στην αγορά που παρατηρούνται ανατιμήσεις θα είναι συνεχής και κάθε δυνατότητα για δράση θα αξιοποιείται».

#ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ #ΚΑΥΣΙΜΑ #ΜΕΤΡΑ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ_ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Ih3bq4J
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη