-->

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Καταθέτει για τρίτη μέρα η δεύτερη μηνύτρια

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Καταθέτει για τρίτη μέρα η δεύτερη μηνύτρια

Ξανά στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει σήμερα η δεύτερη γυναίκα, ηθοποιός, που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, το 2010, στο θέατρο Μουσούρη.

 

Συνεχίζει την κατάθεση της η μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την υποβολή ερωτήσεων από τους δικηγόρους υποστήριξης της κατηγορίας απόπειρας βιασμού για τρίτη συνεδρίαση.

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων περιέγραψε στην κατάθεση της την καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού, σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης και έντασης.

Τι περιγράφει η μάρτυρας 

Η καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού έλαβε χώρα σύμφωνα με τη μάρτυρα το 2010 στο καμαρίνι του ηθοποιού το 2010.

Η μάρτυρας, η οποία ήταν τότε 27 ετών περιέγραψε ένα σκηνικό πάλης με την ίδια να κουνιέται συνέχεια και να προσπαθεί να ξεφύγει. «Κατάφερα και σηκώθηκα και κοπάνησα σε έπιπλο και προσπάθησα να φύγω. Εκείνη στιγμή αισθάνθηκα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει. Αισθανόμουν ότι ήταν σε στύση. Η πάλη δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή. Κατάφερα να κουνιέμαι και αυτό φάνηκε ότι τον δυσκόλεψε. Όπως με είχε πιάσει από πίσω κατάφερε να με γυρίσει μπροστά και πήγα στην πόρτα, ανέβασα κολάν και είδα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη.

Εκεί φώναζα «ααα» και χτυπούσα την πόρτα. Εκείνος μου είπε ατάραχος και ξενερωμενος «μη φωνάζεις τσάμπα δεν είναι κανένας στο θέατρο». Άρχισα να κοπανάω την πόρτα και με τα χέρια και τα πόδια. Μου είπε αν περάσεις αυτήν την πόρτα «θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου». Έλεγα συνέχεια θέλω να φύγω. Πράγματι έφερε το κλειδί, ξεκλείδωσε και έφυγα».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση του αδικήματος.

 

 

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΔΙΚΗ #ΜΑΡΤΥΡΑΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LAiPwq1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->