Επικοινωνία Ζελένσκι - Ντράγκι με πρωτοβουλία του Ιταλού πρωθυπουργού

Επικοινωνία Ζελένσκι - Ντράγκι με πρωτοβουλία του Ιταλού πρωθυπουργού

Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε σήμερα μεταξύ του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι συνομίλησε σήμερα με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι και τόνισε ότι είναι σημαντικό να επιβληθούν περισσότερες κυρώσεις στη Ρωσία αλλά και να αρθεί ο αποκλεισμός των ουκρανικών λιμανιών.

Στην ανάρτησή του στο Twitter ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε ότι ευχαρίστησε τον Ντράγκι για την «άνευ όρων στήριξη» που προσφέρει στην Ουκρανία, στην προσπάθειά της να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε με πρωτοβουλία του Ιταλού πρωθυπουργού, σημειώνει το Reuters.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως έκανε γνωστό η ιταλική προεδρία της κυβέρνησης, κατά την συνομιλία, ο Μάριο Ντράγκι επιβεβαίωσε την σταθερή στήριξη της Ιταλίας προς την Ουκρανία, με αναφορά, ιδίως, στην ανάγκη να εγκριθεί το έκτο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, να ξανανοίξουν τα λιμάνια, αλλά και σε ό,τι αφορά την παροχή στήριξης στο ουκρανικό αίτημα για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωσης.

#ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ_ΖΕΛΕΝΣΚΙ #ΜΑΡΙΟ_ΝΤΡΑΓΚΙ #ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΙΤΑΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/S9TgKBd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη