Συγκλονίζει η Άβα Γαλανοπούλου: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Συγκλονίζει η Άβα Γαλανοπούλου: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Εδώ και χρόνια η γνωστή ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου έχει επιλέξει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις της πλέον είναι σπάνιες.

 

Η Άβα Γαλανοπούλου, λίγο καιρό μετά τη δικαστική της δικαίωση το 2018 στη διαμάχη που είχε για χρόνια με τον πρώην σύντροφό της, είχε μιλήσει στη RealLife και μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει πως στο παρελθόν σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

«Πέρασα πολύ δύσκολα, έζησα έναν αληθινό εφιάλτη, αφέθηκα, αρνήθηκα προτάσεις για δουλειά-τη δουλειά που λατρεύω και αγαπώ τόσα χρόνια- ένιωσα να γίνομαι κομμάτια, μα όπως σου είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη μας, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη και όπως αποδείχτηκε περίτρανα, είχα απόλυτο δίκιο.

Ναι, είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη για την έκβαση της υπόθεσης αυτής που με βασάνισε τόσο καιρό.

Μπορεί να εξαπατήθηκα και να πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό, αλλά ποτέ δεν θέλησα να εκδικηθώ! Ήθελα απλώς να αποδειχτεί η απάτη του και να μπορέσω να πάρω πίσω τα χρήματά μου που έβγαλα με εργασία χρόνων στο θέατρο και στην τηλεόραση…

Εξαπατήθηκα, έδωσα 650.000 με τη διαβεβαίωσή του πως θα προβεί σε επενδύσεις και στη διαδρομή ανακάλυψα την απάτη του. Ήταν ένα πολύ δυνατό χαστούκι αυτό, που με τάραξε. Δεν έπαθα… νευρική ανορεξία όπως γράφτηκε και ειπώθηκε, αλλά πρέπει να σου αποκαλύψω ότι έπαθα τέτοια κατάθλιψη από την απώλεια των μόνων χρημάτων που είχα, που αρνιόμουν προτάσεις για θέατρο και για τηλεόραση. Μέχρι να βάλω τέλος στη ζωή μου σκέφτηκα, αλλά κρατήθηκα όρθια και δυνατή από την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Έζησα έναν εφιάλτη» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου παραδέχτηκε πως η ηθοποιός τον αγαπούσε παράφορα, όμως τόνισε ότι όταν έγιναν ζευγάρι εκείνη ήξερε πως ήταν παντρεμένος. Από την άλλη πλευρά, η ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τον γάμο του στην αρχή της σχέσης τους! Η ίδια είχε πει πως 6 μήνες μετά της είπε ότι είναι σε διάσταση και της σύστησε τις κόρες του.

 

#ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/beVfrcG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη