-->

Ο Λαβρόφ διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του Πούτιν

Ο Λαβρόφ διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του Πούτιν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ διέψευσε την Κυριακή ότι ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είναι άρρωστος και ισχυρίστηκε ότι δεν παρουσιάζει κανένα τέτοιο σημάδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως και η ιδιωτική του ζωή, είναι θέματα ταμπού στη Ρωσία, τα οποία δεν σχολιάζονται ποτέ δημοσίως.

Ωστόσο ο Σεργκέι Λαβρόφ αναγκάστηκε να απαντήσει στο ερώτημα του γαλλικού καναλιού TF1 και ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει τα μυαλά του μπορεί να δει σε αυτό το άτομο σημάδια κάποιας ασθένειας ή οποιουδήποτε προβλήματος».

Ο Σεργκέι Λαβρόφ πρόσθεσε ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος γίνεται 70 ετών τον Οκτώβριο, εμφανίζεται δημόσια σε καθημερινή βάση.

Ας σημειωθεί ότι γιατροί δίνουν στον Ρώσο πρόεδρό Βλαντιμίρ Πούτιν «το πολύ τρία χρόνια ζωής», σύμφωνα με πληροφορίες από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών FSB.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Mirror, ο αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών ανέφερε ότι ο 69χρονος Ρώσος ηγέτης πάσχει από σοβαρό καρκίνο. Λόγω του καρκίνου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν χάνει σταδιακά και την όρασή του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

#ΣΕΡΓΚΕΙ_ΛΑΒΡΟΦ #ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/KA7tYLo
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->