Θλίψη για το Βασίλη Ντινόπουλο που βρέθηκε νεκρός σπίτι του: Τα σπαραχτικά μηνύματα της οικογένειας και φίλων

Θλίψη για το Βασίλη Ντινόπουλο που βρέθηκε νεκρός σπίτι του: Τα σπαραχτικά μηνύματα της οικογένειας και φίλων

Θλίψη έχει προκαλεί στο πανελλήνιο ο αιφνίδιος θάνατος του γιου του πολιτικού και πρώην δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος μπήκε το πρωί της Κυριακής στο διαμέρισμά του, μαζί με τη σύζυγό του και με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης και ο θάνατος του 33χρονου φαίνεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Οπως όλα δείχνουν, ο θάνατος του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο άτυχος Βασίλης Ντινόπουλος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου Α. Δίπλα του βρέθηκαν χάπια που έπαιρνε καθώς έπασχε από διαβήτη. Η νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής θα «ρίξει φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τα μηνύματα για το θάνατο του

Ο θάνατος του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία με φίλους, γνωστούς να κατακλύζουν τα social media

Συγγενείς και φίλοι του έχουν γράψει ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό του στον λογαριασμό του στο Facebook όπου αναφέρουν στα ελληνικά και τα αγγλικά ότι: «

Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Πολλοί είναι οι φίλοι του που αρνούνται να πιστέψουν ότι ο Βασίλης δεν είναι πια στη ζωή.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Βασίλη», γράφει μια φίλη του. «Δεν υπάρχουν λόγια. Περίμενα ότι θα ξαναδουλεύαμε σύντομα και πάλι μαζί. Καλό ταξίδι Βασίλη. Σε ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την αμεσότητα σου στην πρόσφατη μας συνεργασία. Θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια», γράφει άλλος φίλος του.

«ΣΟΚ, ψέματα; Δεν είναι αλήθεια. Συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι», γράφει άλλη φίλη του.

Ένας φίλος του του αφιερώνει ένα απόσπασμα από την ταινία «Στη χώρα των μαγικών πλασμάτων» και γράφει: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Επειδή ξέρω πόσο σου άρεσε η συγκεκριμένη ταινία, Βασίλη, αυτό είναι για σένα».

Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: «Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο»

Το 2020 ο Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως τον καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, αλλά και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τον αποχαιρετήσουν και να εκφράσουν τη θλίψη τους.

«Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Ντινοπουλο. To Hellenic Film Commission του Ε.Κ.Κ. έχει βραβεύσει τον Vasilis Din ως καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar το 2020 στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τον κινηματογράφο, αλλά και για το πάθος του να αναδειχτεί και να πιστωθεί ο ρόλος των location managers.

"Ενα credit δεν κοστίζει ποτέ τίποτα" Vasilis Din, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Hellenic Film Commission για την απονομή του βραβείου location award κατά τη διάρκεια του Thessaloniki International Film Festival το 2021. Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους φίλους και στους οικείους του».

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: «Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά»

Σε ανακοίνωση για τον θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου προχώρησε και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η οποία αναφέρεται στην αγάπη και το πάθος του για το σινεμά και συνοδεύεται από φωτογραφία της βράβευσης της δουλειάς του του.

Ο αποχαιρετισμός του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τον Βασίλη Ντινόπουλο:

«Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA AZAR. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας και στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά».

Αύριο Τετάρτη η κηδεία του

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος, γνωστός ως Vasilis Din, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Σε μικρή ηλικία είχε διακριθεί στο παρκούρ.

Επίσης, ασχολήθηκε και με τις πολεμικές τέχνες, μεταξύ των οποίων το καράτε και το καποέιρα, πριν οδηγηθεί προς τον κινηματογράφο.
Τα βήματά του ξεκίνησαν όταν δούλεψε ως ηθοποιός και επαγγελματίας κασκαντέρ σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και μουσικά βίντεο κλιπ. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ντινόπουλος εργάστηκε κυρίως πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή και τη διαχείριση χώρων (location management). Εργάστηκε σε διαφημίσεις και ταινίες, ενώ έλαβε και βραβεύσεις για τη δουλειά του.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη 4/5, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 09:30.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zhMVn1X
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη