Αμβούργο και Χέρτα σε τελικό απόψε για μία θέση στην Bundesliga

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αμβούργο ή Χέρτα Βερολίνου; Ποια θα είναι η 18η ομάδα που θα αγωνιστεί στη νέα σεζόν στην Bundesliga; Την απάντηση θα την ξέρουμε απόψε το βράδυ.

Στις 21:30 στο Volksparkstadion αρχίζει ο δεύτερος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Χέρτα Βερολίνου.

Στην πρώτη αναμέτρησή τους, την περασμένη Πέμπτη, στο Βερολίνο, το Αμβούργο πήρε τη νίκη με 1-0. Το γκολ του Λούντοβιτ Ράις στο 57΄ του έδωσε το προβάδισμα.

Για δύο αποτελέσματα παίζει το Αμβούργο

Με νίκη ή ισοπαλία, σήμερα στην έδρα του, το Αμβούργο επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην Bundesliga.

Η Χέρτα θέλει νίκη με 2 γκολ διαφορά για να αποφύγει τον υποβιβασμό μετά από 9 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Η νίκη της Χέρτα με 1 γκολ διαφορά στέλνει τις 2 ομάδες στην παράταση, ίσως και στα πέναλτι, αφού δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

Ο αγώνας μπαράζ του γερμανικού πρωταθλήματος, Αμβούργο-Χέρτα Βερολίνου προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα

Στο μπάσκετ ξεκίνησαν χτες τα playoffs της Basket League, με τους αγώνες Κολοσσός-Λάρισα (63-71) και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Άρης (109-79).

Σήμερα, στις 20:00, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ακολουθεί την Τετάρτη η δεύτερη αναμέτρησή τους στην Πάτρα, ενώ αν χρειαστεί τρίτη θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην έδρα της ΑΕΚ. Η ομάδα που θα πετύχει 2 νίκες προκρίνεται στους ημιτελικούς των playoffs.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα ΑΕΚ-Προμηθέας Πάτρας, μεταξύ άλλων για τον νικητή, το τελικό αποτέλεσμα, το χάντικαπ πόντων, τον νικητή του αγώνα σε συνδυασμό με τους συνολικούς πόντους, τη διαφορά νίκης, τον νικητή της πρώτης και της δεύτερης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ, τα εύστοχα τρίποντα, τους Over/Under πόντους παικτών.

#ΠΑΜΕ_ΣΤΟΙΧΗΜΑ #ΑΜΒΟΥΡΓΟ #Bundesliga


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/avt48Zr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη