Επίδομα βενζίνης: Το παράδοξο στοιχείο με τους δικαιούχους και τις αιτήσεις στο fuel pass

eurokinissi

Ένα εκατομμύριο δικαιούχοι του Fuel Pass δεν έχουν λάβει το επίδομα βενζίνης. Τι θα γίνει με τα αδιάθετα χρήματα.

Μόλις τα 2/3 των δικαιούχων έχουν λάβει μέχρι σήμερα το επίδομα βενζίνης μέσω του Fuel Pass, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια του briefing.

Από τα 3 εκατομμύρια πολιτών που ήταν δικαιούχοι, έχουν κάνει χρήση μέχρι σήμερα 2 εκατομμύρια. Η εφαρμογή έχει ανοίξει για αιτήσεις από τις 30 Απριλίου, δηλαδή σχεδόν και 20 ημέρες.

Ερωτώμενος σχετικά με το αν φταίει ότι η πλατφόρμα ήταν πολύπλοκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απάντησε: «Η εφαρμογή δεν ήταν δύσκολη, ήταν εξαιρετικά απλή».

Όσο για το τι θα γίνουν τα αδιάθετα χρήματα, του Fuel Pass, ο ίδιος σημείωσε: «Εμείς γι αυτό και σήμερα λέμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει αδιάθετο το 1/3 του πακέτου. Προφανώς τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν στη μάχη κατά της ακρίβειας. Ο τρόπος θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνο που θα διοχετευθούν. Παραμένουν στον ίδιο κουμπαρά».

#ΕΠΙΔΟΜΑ_ΒΕΝΖΙΝΗΣ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #FUEL_PASS #ΑΙΤΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VlqYIvR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη