Γουίλ Σμιθ: Ακυρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της κωμικής του σειράς «This Joka»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H stand-up κωμική σειρά «This Joka» με εκτελεστικό παραγωγό τον Γουίλ Σμιθ δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

 

Εκπρόσωποι της πλατφόρμας streaming Roku επιβεβαίωσαν στο Deadline ότι η σειρά δεν θα ανανεωθεί για άλλη μια σεζόν και σημείωσαν ότι η απόφαση «δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό στην τελετή απονομής των Όσκαρ και το χαστούκι που έδωσε ο Σμιθ στον κωμικό Κρις Ροκ στη σκηνή».

Στη σειρά συμμετείχαν κωμικοί όπως οι Μπάρον Βον, Σον Πάτον, Ρόζμπουντ Μπέικερ, Μάρτιν Ουρμπάνο, κ.ά.

Η σειρά εξερεύνησε τη «φύση της κωμωδίας» και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους, παρουσιάζοντας ανερχόμενους, καταξιωμένους και θρυλικούς κωμικούς μαζί.

Σταματούν συνεργασίες και πρότζεκτ 

Διάφορα πρότζεκτ, στα οποία συμμετείχε ο Αμερικανός ηθοποιός, ράπερ και παραγωγός διακόπηκαν μετά το περιστατικό στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Σύμφωνα με το THR, το Netflix σταμάτησε σιωπηρά την παραγωγή της ταινίας θρίλερ «Fast And Loose», στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ο Γουίλ Σμιθ.

Εκπρόσωποι της Apple TV+ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τι θα γίνει με την ταινία «Emancipation» με τον Σμιθ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AvKhsZd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη